JOSEP TRISTANY, MEMBRE DEL PATRONAT DE FUNDACIÓ NOU CAMÍ, NOU DIRECTOR DEL PLA DE SALUT MENTAL I ADDICCIONS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Josep Tristany, secretari i membre actiu del Patronat de la Fundació Nou Camí, ha estat nomenat director del Pla Director de Salut Mental i Addiccions (PDSMiA) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

El Sr. Josep, psiquiatre amb una extensa trajectòria professional, era, fins ara, responsable de l’Àrea de Rehabilitació de l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, situat a Martorell (Baix Llobregat).

Per nosaltres és un gran orgull que un dels nostres membres del Patronat sigui ara un dels líders estratègics del nou model de salut mental per Catalunya. Tenim la certesa que el Sr. Tristany farà una gran feina i impulsarà millores i noves vies en matèria de salut mental.

Esperem aprendre molt d’ell i enriquir la Fundació amb els seus nous coneixements i contribucions i li agraïm que continuï formant part del Patronat i de l’entitat.

Li desitgem molts èxits i li augurem un futur prometedor!

COMPARTEIX AQUEST POST