Celebració del Dia Mundial de la Salut Mental 2021

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, els Serveis de Salut Mental i el Club Social Nou Camí de Sant Feliu de Llobregat, vam celebrar el dia amb la presentació del conte “Caza Gamusinos”, a la Biblioteca Montserrat Roig el passat 15 d’octubre de 2021. Alhora, vam presentar una exposició d’art realitzada per les persones vinculades als Serveis de Salut Mental i al Club Social Nou Camí, que es prolongarà durant el mes d’Octubre i Novembre en diferents espais de Sant Feliu de Llobregat. A l’acte va assistir-hi la Regidora de Salut Pública i Consum de Sant Feliu de Llobregat; la Senyora Loren Rider.

El llibre, “Caza Gamusinos”, escrit per David Puig, narra en primera persona l’experiència viscuda al tenir un diagnòstic en Salut Mental. Tal i com ens diu l’autor, l’objectiu del llibre es “el de fer-los entendre que no estan sols i explicar-los, de manera diferent, el que estan passant”. L’ús de les metàfores es reitera al llarg del conte. Així mateix, aprofita per donar les gràcies a totes les persones que el van ajudar en el seu moment.

Des del Club Social, també agraïm al David Puig la creació del conte i ens quedem, entre d’altres frases, amb un dels missatges que ens va traslladar durant la presentació:

“No ets el que aconsegueixes, sinó el que superes”.

COMPARTEIX AQUEST POST