SANT JORDI 2021

Per commemorar Sant Jordi, el Club Social Nou Camí us convida a descobrir «La Rosa màgica i el nou conte de Sant Jordi».
Si imprimiu els cartells o mitjançant publicació en línia, podeu escanejar els codis QR que trobareu adjunts amb els vostres dispositius mòbils i us conduiran a una història basada en els personatges de la llegenda de Sant Jordi i una comunitat ben especial. El conte està disponible en llengua catalana i en llengua castellana.

Durant els primers mesos de l’any 2021, els socis del Club Social Nou Camí hem creat un grup de treball on hem debatut sobre salut, salut mental i autocura. Hem compartit frustracions, dubtes i anhels i, sobretot, coneixement i experiència en salut mental.

Juntament amb aquesta feina, hem donat la volta als personatges de Sant Jordi, ja que creiem que no sempre tothom és qui sembla ser a primera vista i, a més, tothom té dret a l’oportunitat d’aprendre i millorar.
Volem celebrar la diada del llibre i la rosa amb tots vosaltres a distància, en aquest Sant Jordi encara una mica estrany i convidar a tothom a no oblidar que la cura de la salut, i de la salut mental, ha de seguir estant al centre de les nostres comunitats.

Desitgem que us agradi!
Club Social Nou Camí

COMPARTEIX AQUEST POST