El Club d’Esplai Diversitat Lúdica parla de salut mental amb els infants de Sant Feliu

Des de l’entitat Club d’Esplai Diversitat Lúdica ens han fet saber que el conte de Sant Jordi creat per les persones sòcies del Club Social Nou Camí, va ser explicat als nens i nenes de l’Esplai, aprofitant la festivitat de Sant Jordi de la passada setmana.

La lectura del conte va propiciar en el grup de nens i nenes de l’Esplai una reflexió al voltant de la salut mental molt interessant, tal com ens han fet saber els educadors i educadores de l’entitat.

El Club d’Esplai Diversitat Lúdica de Sant Feliu de Llobregat és una associació sense afany de lucre que treballa per l’educació en el lleure infantil i juvenil, desenvolupant una tasca educativa i social.

Està formada per treballadors/es i voluntaris/es que amb el seu esforç contribueixen a enriquir la vida social del nostre municipi.

La tasca educativa de l’entitat es nodreix de quatre grans eixos que són: UTOPIA, SOLIDARITAT, INICIATIVA I FELICITAT. A partir d’ells, construeixen una metodologia educativa basada en els valors que creuen fonamentals per al creixement personal dels infants i joves.

El Club d’Esplai té seu al Centre Cívic les Tovalloles, espai comunitari on el nostre Club Social també desenvolupa activitats amb regularitat.

Agraïm moltíssim al Club d’Esplai que hagin volgut parlar i reflexionar al voltant de la salut mental amb els nens i nenes de Sant Feliu, fent visible la tasca del club social com agent sensibilitzador de la nostra comunitat en aquest àmbit.

COMPARTEIX AQUEST POST