CELEBRANT EL NOSTRE 30 ANIVERSARI

L’any 1990 naixia la Fundació Nou Camí, entitat benefico-social promoguda per la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. Avui, després de 30 anys, seguim treballant amb la mateixa il·lusió per complir la nostra missió: donar suport i acompanyar a persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o persones grans, en situació de vulnerabilitat. 

Hem hagut de celebrar el nostre aniversari durant un any totalment excepcional, per la situació provocada per la pandèmia COVID 19. Un any ple de reflexió sobre el treball que realitzem entitats com la Fundació Nou Camí. Aquesta nova realitat en la que vivim, ha posat de manifest l’essencial de l’existència d’entitats com la nostra, que oferim suport a persones, que sense nosaltres, es veurien abocades a una situació d’exclusió i vulnerabilitat. Malgrat les dificultats, hem seguit donant suport 24 hores al dia i 7 dies a la setmana, tant de manera presencial com virtual.

Hem crescut molt durant 30 anys, en els que de manera necessària, la nostra estructura ha anat evolucionant per poder recollir els diferents serveis de la Fundació Nou Camí:

  • Servei de tutela: amb més de 200 càrrecs assignats judicialment.
  • Club Social
  • Administració de Béns de Pacients: en el que donem servei a més de 2000 persones.

Tota aquesta evolució i maduració de l’entitat, a través de tots aquests anys d’experiència, s’ha traduït també en aquesta nova imatge per celebrar el nostre aniversari i la possibilitat de continuar durant molts anys més compromeses amb les persones que precisen del nostre suport i acompanyament.

30 anys de camí i seguim endavant ferms amb el nostre compromís.

Gràcies per seguir al nostre costat. 

COMPARTEIX AQUEST POST