PRIMERA JORNADA D’ENTITAT

El passat dijous dia 19 d’octubre, vam celebrar la primera jornada d’entitat de la Fundació Nou Camí.
A la jornada hi van assistir tots els treballadors/es de la Fundació, l’equip directiu i membres del Patronat.
L’acte es va celebrar al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, localitat on actualment té la seva seu la Fundació Nou Camí.
L’ordre del dia començava amb un discurs del president del Patronat, Sr. José María Peña, parlant sobre la història de la fundació i la seva evolució en el temps, així com la importància dels seus valors.
Seguidament, la directora de la Fundació, Sra. Lourdes Bernal feia un repàs de l’evolució de la Fundació en els últims anys i els reptes de futur.
Després d’una pausa, on els treballadors/es de la Fundació van poder gaudir d’un espai per compartir i intercanviar experiències, cada servei de l’entitat va poder exposar la seva feina i detallar quines són les funcions que desenvolupen al seu dia a dia. La intenció de la jornada era donar veu a les persones que diàriament es troben a cada servei, podent tenir una descripció d’aquests en primera persona. Vam poder escoltar a dues monitores, la Laura Rosas i l’Helena Ferro, del servei de Club Social, parlant de les diferents activitats que porten a terme, alhora que vam gaudir d’un vídeo mostra de les activitats que realitzen durant l’any amb els socis/es.
Seguidament, les treballadores Josefa Porcar, Dolores Serrano i Isabel Fernández de Heredia, del servei d’Administració de Béns de Pacients, vingudes des de Martorell, Sant Boi, Saragossa i Madrid, ens van explicar en què consisteix la seva feina, així com les particularitats del servei en cada centre hospitalari de les Germanes Hospitalàries, on oferim aquest servei des de Fundació.
Finalment, des del servei de suport en la presa de decisions, la Fermina Recio i la Lorena Pérez, companyes de l’àrea Social, van presentar un cas real per poder entendre quina és la seva labor diària amb els usuaris/es.
L’Ángel Rodrigo, responsable del departament econòmic de la Fundació, va explicar les activitats que han de portar a terme des d’aquest departament per poder donar un correcte suport en aquesta àrea a les persones i, per finalitzar la jornada, l’àrea Jurídica ens va posar al dia sobre els canvis legislatius i com els hem adaptat a la nostra entitat. Daniel Peña, responsable del departament jurídic, també ens va explicar problemàtiques reals amb les quals es troba habitualment i de quina manera s’ha d’actuar en els diferents casos.
Va ser una trobada molt agradable, per conèixer-nos millor, entendre que fan els nostres companys/es en el seu dia a dia en el seu lloc de feina, conèixer millor els serveis de la Fundació i objectius a curt termini, i tot això compartint una estona per primera vegada tots junts.

Esperem poder repetir-ho l’any vinent!

COMPARTEIX AQUEST POST